Zilverspar games

Logo van Zilverspar games

Gnome village werkt samen met Zilverspar games. Jason Gamber is de oprichter van Zilverspar games, samen ontdekken we de reis van Kickstarter en het uitbrengen van ons spel. Jason Gamber is bezig met Orbit Master op de markt te brengen. Daarbij heeft hij ook al nieuwe ideeën voor nieuwe spellen.

Visie

Zilverspar is het Nederlandse woord. Het idee voor het bordspelbedrijf ontstond voor het eerst in de Pacific Northwest in de VS, maar toen er een overstap naar Nederland plaatsvond, moest er een connectie met deze gebeurtenis zijn.

Doel

Zilverspar is een uitgever van bordspellen. De styling moet een voorbeeld zijn van de kernconcepten van bordspel ontwerp, namelijk mechanica en thema. Dit werd ingevoerd met een logo dat het mechanisme toont met de stipbeweging en het thema met de overwinningskrans die ook dienst doet als sparrenvijg

Familie

Deze uitgeverij is de thuisbasis van een familie van spellen en de kleur en typografie moeten het lied van bordspellen zingen. Dit is uitgevoerd met een specifiek kleurthema dat vriendelijk en spannend is. De lettertypefamilie Bicyclette wordt gebruikt om energie en toegankelijkheid te genereren. Dit zijn allemaal kernconcepten van bordspel acceptatie.

Website: www.zilverspargames.com